Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
 
 
 

Financieel Beheer - Cliëntgelden


Smart FMS levert software voor bewindvoerders, schuldhulpverleners, budgetcoaches en
overige organisaties om de productiviteit te verhogen en een (kosten) efficiënt bedrijfsproces te voeren
 
 


 

Cliëntgeldenbeheer

Met Smart FMS beschikt de professional op het gebied van het beheren van cliëntgelden over het neusje van de zalm. Als bewindvoerder, schuldhulpverlener, inkomensbeheerder, budgetcoach of financieel adviseur, heeft u de beschikking over alle hulpmiddelen voor het minnelijk dan wel verplicht financieel begeleiden van uw cliënten.
                       
Door de uitgebreide mogelijkheden, ingebouwde controlemethodieken en kwalitatieve signaleringen, kunt u het paard voor de wagen spannen en worden uw cliënten niet alleen het beste geholpen, maar leren ze ook stapsgewijs en gecontroleerd op eigen benen te staan.

 

Beheren van financiën

Cliëntgelden beheer van Smart FMS is flexibele en gebruiksvriendelijke software, waarmee u alle financiële hulpverleningsactiviteiten, voortvloeiend uit vrijwillige of wettelijke trajecten, eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren. Van preventie tot budgetbeheer en bewindvoering, en van schuldsanering tot het voorkomen van recidive en zelfredzaamheid. Alles vanuit één systeem.

 

Alles wat een professional wil

Door de jarenlange ervaring en specifieke vakkennis te combineren met een goed inzicht in administratieve, financiële en logistieke systemen en de ontwikkelingen in de markt, heeft Smart FMS zich ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardig platform. Cliëntgelden beheer: gebruiksvriendelijk, transparant en gericht op zelfredzaamheid en preventie.
 
  Software voor bewindvoering, schuldhulpverlening, budgetbeheer, schuldsanering en inkomensbeheer


 
   
Online software voor de bewindvoerder, schuldhulpverlener en budgetbeheerder  

Waar het écht om draait

De eenvoud van de software, het gebruiksgemak en overzichtelijkheid zorgen niet alleen voor een juiste afstemming van de werkwijze en processen, maar ook voor meer efficiëncy en effectiviteit voor de professional. Of het nu gaat om een eenmansbedrijf, meerdere vestigingen of franchise. Maar het gaat er vooral om dat het cliëntgelden beheer kwalitatief goed en betrouwbaar is.

 

Cliëntomgeving

Cliënten kunnen via hun eigen online omgeving inkijken in hun persoonlijke administratie. Zij kunnen dan de rekeninginformatie, begroting, saldovoorspelling, eventuele schuldregistraties, reserveringen, brieven, berichten en saldo’s zien. Maar via de uitgebreide autorisatie is het de financiële hulpverlener die bepaald.


 
   

Digitaal Dossier

Door gebruik te maken van de geïntegreerde digitaal dossier software systeem bespaart u in alle opzichten. U hoeft nooit meer lang te zoeken naar uw documenten. Documenten en bestanden worden met enkele simpele sleephandelingen online opgeslagen in het digitaal archief van Smart FMS. Met het digitaal dossier systeem heeft u al uw cliëntinformatie in één enkele handomdraai tot uw beschikking. Dit levert u direct tijd- en kostenvoordeel op. Bovendien zorgt de slimme Smart software er voor dat u uw documenten binnen enkele seconden terug kan vinden. Het digitale archief neemt, in vergelijking tot archiefkasten en documentmappen, geen fysieke ruimte in beslag. Slim archiveren doet u met het digitaal dossier van Smart FMS
.

 
  Digitaal dossier systeem software


 
   
Facturatie software  

Facturatie software

Door de samenwerking tussen de verschillende oplossingen van Smart FMS kunnen ingevoerde uren en onkosten automatisch doorgevoerd worden in het online facturatie software systeem. Eenvoudig van uur naar factuur. De facturen zijn vanuit het ERP systeem te mailen, te printen of als los bestand te downloaden.    

U kunt eenvoudig en snel de status van de factuur bekijken. Automatisch worden niet betaalde facturen, waarvan de betaaldatum is verstreken, doorgevoerd naar het pro-actieve debiteurenbeheer (inclusief deelbetalingen). U wilt natuurlijk zo min mogelijk tijd besteden aan het beheer van uw debiteuren en het debiteurensaldo zo laag mogelijk houden.


 
   

Projectmanagement software

Het online project management software systeem zorgt ervoor dat interne en externe projecten soepel verlopen. Het is een krachtig hulpmiddel waardoor u effectief kunt samenwerken met collega´s en externe partijen. Door de flexibele structuur kunnen projecten naast elkaar draaien, ondanks dat zij verschillend zijn van inrichting. 

De duidelijke en krachtige analyse- en projectrapportages in het online project management systeem, helpen u om projecttargets te halen. De effectieve inzet van geautomatiseerde werkprocessen zorgen tegelijkertijd voor kostenbeheersing en een verhoogde klanttevredenheid.
  Projectmanagement software


 
   
Schuldhulp software voor schuldsanering en schuldhulpverlening  

Zelfredzaamheid

Onder het toeziend oog van een budgetcoach kan de cliënt geleidelijk aan zelf de regie over zijn financiën weer in eigen handen nemen. Geheel zelfstandig kan de cliënt zijn eigen financiën beheren en de budgetcoach mee laten kijken. Dit stimuleert en voorkomt dat cliënten na een moeizaam en zwaar financieel hulpverleningstraject in een zwart gat vallen. De kans is nu ook minder groot op recidive. 

 

Kies de juiste software

Nieuwe software moet een belangrijke bijdrage leveren aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. U zou zich daarom 6 belangrijke vragen moeten stellen. 
Ook wanneer u niet op zoek bent naar nieuwe software, is het verstandig om deze vragen te stellen. Het is immers belangrijk dat uw bedrijfsprocessen soepel verlopen en u niet voor onvoorziene calamiteiten komt te staan.

Klik hier voor de 6 belangrijke vragen bij de aanschaf van uw systeem
     
     
  

U wilt weten hoeveel u kunt besparen met de online software van Smart FMS?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demo

Maak een afspraak
 
 


 
"De support die ik van het Smart-team heb mogen ervaren toen mijn collega onverwacht acuut werd opgenomen in het ziekenhuis, was enorm. Iedere ochtend opnieuw werd ik telefonisch bijgestaan om alles stap voor stap te doorlopen.

Deze back-up was bijzonder fijn en heeft ons vertouwen in het Smart-team diep geworteld."
  "Sinds de start van Hemenborg werken wij met Smart FMS. Professionele en kwalitatief sterke software dat ons dagelijks ondersteunt op een prettige manier.
Maar het allerbelangrijkste is wel een betrouwbare partner zijn die helpt, ondersteunt en perspectief biedt voor de toekomst. Deze waarden zijn voor ons van groot belang en de software van Smart FMS ondersteunt ons hierbij."
  
 
   

De juiste tools voor cliëntgeldenbeheer

 
Het ERP systeem voor bewindvoering, schuldsanering, schuldhulpverlening, budgetbeheer en PGB

Alles in een systeem

Compleet online cliëntgelden systeem om alle financiën, verslaglegging, notities, taken, projecten, workflows, cliëntboekhoudingen, facturatie en tijdregistratie te managen.
 
  Systeem voor bewindvoering, schuldsanering, schuldbemiddeling, inkomensbeheer, budgetbeheer

Detail

Onze medewerkers hebben oog voor detail. Zij weten uw idee, ter verbetering van de primaire bedrijfsprocessen, uitstekend te vertalen in de standaard software.
 
De software is ontwikkeld voor bewindvoering, schuldhulpverlening, schuldbemiddeling, schuldsanering, inkomensbeheer, budgetbeheer, cli?ntgelden beheer, WSNP en PGB

Innovatief

Innovatie is de basis voor het verbeteren van de prestaties van een succesvol product.
 
 

Kwaliteit

De software van Smart FMS voldoet aan Quality With Care, de hoogste kwaliteitseisen.
 
Veilig uw clienten beheren in de software van Smart FMS

Veilig

Smart FMS doet er alles aan om de veiligheid van uw gegevens te garanderen. Samen met het datacenter IS Enterprise voldoet Smart FMS aan ISO9001, ISO20001 en ISO27001.

 
  Software voor bewindvoering, schuldhulpverlening, budgetbeheer, schuldsanering en inkomensbeheer

Voor wie

De software is ontwikkeld voor bewindvoering, schuldhulpverlening, schuldbemiddeling, schuldsanering, inkomensbeheer, budgetbeheer, cliëntgelden beheer, WSNP en PGB.