Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  • Home
  •     //    Producten
  •         Cliëntvolgsysteem
 
 

Cliëntvolgsysteem


De cliënt volg software zorgt ervoor dat cliënten, medewerkers en opdrachtgevers optimaal ondersteund
worden en waardoor er meer hulpverlening geboden kan worden in minder tijd
 
 


 

Cliënt Volg Software voor Zorg en Welzijn

Bij een cliëntvolgsysteem staan de werkprocessen van het begeleiden van cliënten centraal. Met de gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende cliënt volg systeem van Smart FMS kunt u binnen de normkaders die door de overheid gesteld worden, processen efficiënter, eenvoudiger en overzichtelijker uitvoeren. De slimme en gebruiksvriendelijke software zorgt ervoor dat u op ieder moment en vanaf elke locatie 24/7 inzage heeft in het dossier van uw cliënt.


 

Informatie managen

Met het hoogwaardige cliëntvolgsysteem van Smart FMS heeft u de beschikking over een volledig dynamisch project gestuurde workflow management systeem, waardoor u continu inzicht heeft in de voortgang van trajecten, fasen en statussen. De workflow is zelfs persoonsgebonden in te richten. Daarnaast beschikt u over actuele stuur- en managementinformatie.

 

Efficiënter werken

Of het nu gaat om primaire processen zoals het eenvoudig vastleggen van cliëntgegevens, correspondentie, digitale documenten, verslaglegging, taakbeheer, notities of tijdregistratie, het cliëntvolgsysteem van Smart FMS biedt u de middelen om efficiënter te werken. Bovendien worden de doorlooptijd en het budget van het behandelplan middels projecten, fasen en statussen bewaakt. U kunt zich dus volledig richten op datgene waar u goed in bent.
  Software voor Zorg en Welzijn om clientgegevens efficient te registreren


 
   
Software voor het digitaal opslaan van client informatie   

Digitaal cliëntdossier

Door gebruik te maken van de geïntegreerde digitaal dossier software bespaart u in alle opzichten. U hoeft nooit meer lang te zoeken naar uw documenten. Documenten en bestanden worden met enkele simpele sleephandelingen online opgeslagen in het digitaal archief van Smart FMS. Met het digitaal dossier systeem heeft u al uw cliëntinformatie in één enkele handomdraai tot uw beschikking. Dit levert u direct tijd- en kostenvoordeel op. Bovendien zorgt de slimme Smart software er voor dat u uw documenten binnen enkele seconden terug kan vinden. Het digitale archief neemt, in vergelijking tot archiefkasten en documentmappen, geen fysieke ruimte in beslag. Slim archiveren doet u met het digitaal dossier van Smart FMS
.

 


 
   

Online facturatie sofware

Door de samenwerking tussen de verschillende oplossingen van Smart FMS kunnen ingevoerde uren en onkosten automatisch doorgevoerd worden in het online facturatie software systeem. Eenvoudig van uur naar factuur. De facturen zijn vanuit het ERP systeem te mailen, te printen of als los bestand te downloaden.    

U kunt eenvoudig en snel de status van de factuur bekijken. Automatisch worden niet betaalde facturen, waarvan de betaaldatum is verstreken, doorgevoerd naar het pro-actieve debiteurenbeheer (inclusief deelbetalingen). U wilt natuurlijk zo min mogelijk tijd besteden aan het beheer van uw debiteuren en het debiteurensaldo zo laag mogelijk houden.

 
  Facturatie software


 
   
Projectmanagement software  

Projectmanagement software

Het online project management software systeem zorgt ervoor dat interne en externe projecten soepel verlopen. Het is een krachtig hulpmiddel waardoor u effectief kunt samenwerken met collega´s en externe partijen. Door de flexibele structuur kunnen projecten naast elkaar draaien, ondanks dat zij verschillend zijn van inrichting.

De duidelijke, flexibele en krachtige analyse- en projectrapportages in de online projectmanagement software, helpen u om projecttargets te halen. De effectieve inzet van geautomatiseerde werkprocessen zorgen tegelijkertijd voor kostenbeheersing en een verhoogde klanttevredenheid.


 
   

Functionaliteiten

Alle functionaliteiten van een cliëntvolgsysteem zijn inbegrepen, zoals agenda, tijdregistratie, taken, digitaal dossier, klantmanagement, projectmanagement, uitgebreide verslaglegging, cliëntnotities, facturatie, trajectbewaking, signaleringen, rapportages, cliëntinkijk, correspondentie en berichten. Het cliëntvolgsysteem is volledig in te richten en af te stemmen op de processen en procedures van uw organisatie.

 

Grote voordelen

- Besparen van tijd in registratie en dossiervorming
- Verbetert de efficiëntie van het begeleidingsproces
- Multidisciplinaire ondersteuning van de cliënt
- Snelle informatie-uitwisseling tussen partijen
- Geautomatiseerde procesbewaking
  software voor Zorg en Welzijn waarbij clientinformatie zo efficient mogelijke manier wordt vastgelegd
   

 

Online software voor het registreren van clientinformatie in het clientdossier  

Kies de juiste software

Nieuwe software moet een belangrijke bijdrage leveren aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. U zou zich daarom 6 belangrijke vragen moeten stellen. 
Ook wanneer u niet op zoek bent naar nieuwe software, is het verstandig om deze vragen te stellen. Het is immers belangrijk dat uw bedrijfsprocessen soepel verlopen en u niet voor onvoorziene calamiteiten komt te staan.

Klik hier voor de 6 belangrijke vragen bij de aanschaf van uw systeem
     
  

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met de Cliëntvolg software van Smart FMS?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demo

Maak een afspraak
 
   

De juiste tools voor cliënt management 

 
Client volg software voor het registreren en digitaliseren van clientgegevens

Alles in een systeem

Complete online software voor de registratie van uw cliëntgegevens waarbij cliëntinformatie zo efficiënt mogelijke manier wordt vastgelegd.
  Client registratie software voor Zorg en Welzijn

Betrouwbaar

Smart FMS is 24/7/365 online. Het volledige platform ten behoeve van de registratie software is redundant uitgevoerd.
 
icon_code

Innovatief

Innovatie is de basis voor het verbeteren van de prestaties van een succesvol cliëntvolgsysteem.
 
  icon_kwaliteit

Kwaliteit

De software van Smart FMS voldoet aan Quality With Care, de hoogste kwaliteits eisen die zij zichzelf heeft opgelegd.
 
Veilige software voor de registratie van clientgegevens

Veilig

Smart FMS doet er alles aan om de veiligheid van uw informatie te kunnen garanderen. Samen met het datacenter IS Enterprise voldoet Smart FMS aan ISO9001, ISO20001 en ISO27001
  Online systeem voor het registreren van client gegevens voor het client dossier

Voor wie

De cliënt volg software is ontwikkeld voor het registreren van cliëntgegevens voor Zorg en Welzijn, maatschappelijkwerk, recruitment en overige.