Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  • Home
  •         Producten
 
 

Kies uw product


Onze medewerkers helpen u graag bij het zoeken naar de beste
oplossing voor het behalen van de gewenste doelstelling
 
 


 

De software voor uw bedrijf

Smart FMS heeft een goede reputatie als softwareontwikkelaar van zeer effectieve en dynamische toepassingen die een positieve invloed hebben op uw bedrijfsresultaat, ook als het gaat om maatwerk. Met de standaard software oplossingen van Smart FMS maakt u het manage proces efficiënter en effectiever. Onze software oplossingen zijn ontwikkeld voor verschillende typen organisaties. Mede door de inbreng van hoogwaardige technische kennis en ervaring die is opgedaan met het ontwikkelen van slimme bedrijfskritische applicaties, wordt de standaard bedrijfssoftware van Smart FMS ervaren als gebruiksvriendelijk, innovatief en betrouwbaar.

 

icon_smartfms_financieel_beheerFinancieel Beheer Cliëntgelden

Met Smart FMS beschikt de professional op het gebied van het beheren van cliëntgelden over het neusje van de zalm. Als bewindvoerder, schuldhulpverlener, inkomensbeheerder of budgetcoach, heeft u de beschikking over alle hulpmiddelen voor het minnelijk, dan wel verplicht, financieel begeleiden van uw cliënten.

Meer informatie
 

icon_smartfms_clientvolg_systeemCliëntvolg systeem

Bij een cliëntvolgsysteem staan de werkprocessen van het begeleiden van cliënten centraal. Met de gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende cliënt volg systeem van Smart FMS kunt u binnen de normkaders die door de overheid gesteld worden, processen efficiënter, eenvoudiger en overzichtelijker uitvoeren.

Meer informatie
 

Smart FMS Digitaal Dossier DMSDigitaal dossier

Met het digitaal dossier systeem van Smart FMS heeft u overal inzicht in uw cliëntendossier. Hierbij kunnen de papierstromen zoals facturen, ingaande en uitgaande post en dergelijke gescand en digitaal worden opgeslagen. Het resultaat is een compleet, veilig, betrouwbaar en overzichtelijk elektronisch dossier.

Meer informatie


 
       

icon_smartfms_brand_portalBrand Portal

Met de brand portal helpt Smart FMS bedrijven met het eenvoudig en efficiënt beheren en distribueren van digitale documenten, afbeeldingen, advertising, huisstijlbewaking, video’s en andere media uitingen. Een complete tool voor brandmanagers om hun merk en marketingactiviteiten onder controle te houden.

Meer informatie
 

icon_smartfms_maatwerk_softwareMaatwerk software ontwikkelen

Wanneer u op zoek bent naar software op maat, omdat Bijvoorbeeld standaardoplossingen niet aansluiten op uw bedrijfsprocessen, of wilt u maatwerk aanpassingen op uw standaard Smart FMS oplossing? Bijvoorbeeld uitbreiding van uw backoffice applicaitie of eenvoudig een mobiele app ter ondersteuning.

Meer informatie