Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
 
 

To manage your Brand


Smart FMS biedt innovatieve software als ondersteuning voor de brandmanager
in de regie en uitdaging naar merkbeleving
 
 


 

Brand Portal

Centralisering van gegevens en data is tegenwoordig niet meer weg te denken. Om uw merk zo goed mogelijk te kunnen managen is centralisatie in een online platform noodzakelijk. Door slim om te gaan met de huidige technieken kunt u veel efficiënter werken en bespaard u dus een hoop tijd en geld.

De Brand Portal van Smart FMS maakt het mogelijk om al uw Marketing en Communicatie doeleinden gecentraliseerd te bewaren en te beheren. Of u nu drukwerk, webshop artikelen, banners, CI/CD of huisstijlhandboeken wilt beheren. Alles binnen één omgeving en 24x7 bereikbaar.

U kunt uw vestigingen, medewerkers, partners en leveranciers toegang geven tot de informatie die zij nodig hebben om op de juiste wijze met uw merk te werken. De Brand Portal zorgt ervoor dat u alle materialen en uitingen op één plek kunt verzamelen en van daaruit snel en eenvoudig kunt communiceren met uw doelgroep. De marketeer heeft de volledige controle over marketingmaterialen, waar ook ter wereld.

Is uw huisstijl bijvoorbeeld op dezelfde manier toegepast in al uw media?


 
   

Drukwerk - Web-to-Print

U kunt eenvoudig door middel van de web-to-print oplossing folders, brochures, leaflets, posters, visitekaartjes, advertenties, flyers, POS-materialen e.d. opmaken. Daar, waarbij de opmaak hetzelfde blijft, maar de inhoud wijzigt, is web-to-print een oplossing voor het complexe proces van planning, productie, distributie en levering van uw drukwerk. Dit zorgt ervoor dat iedereen voldoet aan de richtlijnen van uw merk.
 
Met de web to print software van Smart FMS bent u niet meer afhankelijk van anderen. U of uw vestigingen en dealers loggen in, passen het materiaal aan en bestellen het materiaal (inclusief plaatsingsdatum en eventueel medium selectie). Eventueel geeft u, of één van uw collega’s, als laatste een accordeert voordat de opdracht automatisch doorgezet wordt naar de drukker of uitgever.
  Software voor online drukwerk opmaken
 
 


 
   
Mediabank voor het beheren van o.a. bestanden, video's, afbeeldingen en geluidsfragmenten  

Mediabank

Alle content die nodig is voor uw marketing en communicatie uitingen worden centraal opgeslagen in de mediabank. Dit voorkomt u een tijdverslindende zoektocht naar bijvoorbeeld de juiste afbeelding. Vanuit de mediabank wordt alle content ontsloten naar andere kanalen en uitingen, of het nu gaat om tekst, foto, video, geluid of presentaties. Wilt u een ander beeld in uw advertentie, dan kiest u deze gewoon eenvoudig uit de mediabank.

 

Custom Look & Feel

Wat is een échte Brand Portal zonder uw eigen look and feel? Bij de Brand Portal van Smart FMS heeft u de mogelijkheid om uw complete Corporate Identity te integreren in de Portal. Hierdoor is de Brand Portal écht een verlengde van uw organisatie.


 
   

Webshop

Stel dat uw vestigingen en/of dealers standaard voorzien dienen te worden van POS materiaal, brochures, prijslijsten en dergelijke. Met de webshop module kunt u al deze items aanbieden op één centrale plek. Alle gebruikers kunnen deze items vervolgens bestellen. Mocht u voorzien zijn van een logistieke afdeling, dan is het mogelijk om de bestellingen hieraan te koppelen.

 

Uitgebreide statistieken

Natuurlijk wilt u weten wat uw campagnes teweeg hebben gebracht. U kunt als beheerder zelf uw statistieken samenstellen en verschillende filters gebruiken om het gewenste overzicht te krijgen.

Vervolgens kunt u deze gegevens exporteren naar Excel.
  Webshop voor al uw POS materiaal, brochures en prijslijsten


 
   
Een Campagneplanner gekoppeld aan uw budget. Volg en beheer al uw campagnes.


 
 

Campagne planner

De Brand Portal beschikt over een uitgebreide campagne planner. U als hoofdkantoor kunt alle lopende en komende campagnes voor het hele jaar inplannen. Met één druk op de knop heeft u een overzicht over de voortgang van uw campagnes. Met de campagne planner organiseert en coördineert u de lancering van uw campagne.
 
Vestigingen en dealers kunnen hun eigen lopende en komende campagnes in de campagne kalender plaatsen. Ze stellen het mediaplan op, kiezen de actieperiode, de media, de lanceringdatum, de frequentie van verschijning, en bepalen het budget.


 
   
 
 


Waarom andere organisaties ook kiezen voor de Brand Portal


 
De Brand Portal wordt gehost in de Private Cloud van Smart FMS De Brand Portal volledig conform uw eigen huisstijl De Brand Portal is veilig en altijd snel door state-of-the-art technieken Met onze Brand Portal heeft en houd u weer controle over uw huisstijl

Private Cloud

Custom Look & Feel

Veilig en snel

Alles onder controle

De Brand Portal wordt gehost in de Private Cloud van Smart FMS. De hosting vind plaats in Nederland bij IS Group, het enige datacenter in Nederland met een drievoudige ISO-certificering. De Brand Portal kunt u aanpassen naar uw custom Look & Feel. Uw medewerkers, vestigingen, dealers en andere verkoopkanalen werken direct in een vertrouwde omgeving. De Brand Portal is ontwikkeld in state-of-the-art technieken. Hierdoor is de Brand Portal altijd snel en veilig. Onze veiligheidsexperts stellen altijd de hoogste eisen als het gaat om veiligheid. Met de modules van de Brand Portal weet u zeker dat u uw huisstijl volledig onder controle heeft. Of het nu gaat om web-to-print, een webshop, CI huisstijl handboeken of een mediabank.

 
 


 
   

Autorisatie

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van het uitgebreide rechtensysteem, heeft u geen IT-specialist nodig om gebruikers te voorzien van bepaalde rechten. U kunt gemakkelijk profielen aanmaken, gebruikers toevoegen en deze voorzien van autorisaties. U kunt bijvoorbeeld door het plaatsen van een paar vinkjes aangeven of gebruikers alleen drukwerk mogen bestellen, maar niet het budget mogen inzien.

 

Intranet functionaliteiten

Door slimme internet en intranet functionaliteiten, kunt u zelf, zonder over veel technische kennis te beschikken, eenvoudig pagina’s beheren en informatie publiceren. Het platform beschikt standaard over een zeer gebruiksvriendelijke CMS (content management systeem). Door dit CMS kunt u zelf pagina’s en menu items aanmaken en wijzigen. De techniek maakt communiceren nog doeltreffender en gemakkelijker.  
 

Veiligheid en Hosting

Dat veiligheid top prioriteit is voor Smart FMS is inmiddels wel bekend. De Brand Portal wordt gehost bij de enige ICT-dienstverlener die in Nederland een drievoudige ISO-certificering (ISO 20000, ISO 9001 en ISO 27001) heeft. Ook beschikken zij over een ISAE-3402 type II-accreditatie en PCI-DSS en ISO 14001 compliant datacenters. Al het verkeer van en naar de servers verloopt via een veilige HTTPS verbinding en voldoet het aan de hoogste veiligheidseisen.

Doordat de Brand Portal van Smart FMS een SaaS oplossing is, behouden wij de complete verantwoordelijkheid voor de hosting. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over de ingewikkelde hosting- en veiligheidsaspecten. Hoe groot of klein uw organisatie ook is, wij zorgen dat het veilig is.


 
   
  

Wilt u weten of de Brand Portal ook voor uw organisatie geschikt is?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demo

Maak een afspraak