Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  • Home
  •     //    Diensten
  •         Quality With Care
 
 

Quality With Care


Om u zekerheid te bieden heeft Smart FMS een eigen normenkader, waarin de aspecten van
veiligheid, kwaliteit, juridische zekerheid en continuïteit voldoen aan de zwaarste eisen
 
 


 

Het normkader

Het toetreden in de markt door nieuwe partijen, waarin zij allemaal beweren betrouwbaar te zijn, zorgt voor een hoop onduidelijkheid over de veiligheid van gevoelige informatie. Bedrijven die goedkope of zelfs gratis systemen aanbieden. Maar bent u bereid daarvoor enorme operationele en financiële bedrijfsrisico’s te lopen? Natuurlijk, u heeft alleen een internet verbinding nodig en het lijkt allemaal op elkaar, maar er zijn genoeg voorbeelden in de media te vinden, waarbij het fout liep. Bedrijfskritische gegevens komen op straat te liggen en uw klanten hebben geen vertrouwen meer in uw bedrijf. Uiteindelijk kan dat de ondergang van uw bedrijf betekenen. Daarom heeft Smart FMS haar maatregelen, op het gebied van ICT, procedures en personeel, samengevat in haar eigen normkader Quality With Care.
   
     

Optimale kwaliteit

Smart FMS hecht, als aanbieder van SaaS-oplossingen, veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, ook wanneer het gaat om haar eigen medewerkers. Niet iedere medewerker heeft toegang tot uw online software. Ontwikkelteams werken onafhankelijk van elkaar en controleren elkaars programmeercode. Medewerkers van Smart FMS hebben een code of conduct moeten ondertekenen en hebben pas toegang tot uw online systeem, nadat u hen daarvoor geautoriseerd heeft. Zij hebben dus geen toegang tot uw omgeving wanneer u dat niet wenst. Dus u staat aan het roer.
   
     

Online software

De professionals van Smart FMS zetten al hun kennis en talenten in, om het beste resultaat in kwaliteit uit te drukken. Zij ontwikkelen slimme online software oplossingen volgens een strak bewezen stappenplan, zodat de productiviteit van uw organisatie wordt verhoogd en structureel een bijdrage leverd aan het succes van uw onderneming. Daar waar het gaat om de opslag en verwerking van financiële gegevens, zorgen zij voor de toepassing van ondersteuning- en controlemethodieken. Hierdoor hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze gegevens.

Bekijk hier het normkader van Quality With Care