Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
 
 

Maatwerk software


Smart FMS werkt met een team dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van online maatwerk software / applicaties.
Onze mensen hebben al jaren ervaring in het ontwikkelen van software op maat en zijn daardoor echte professionals.
 
 


 

Maatwerk software

Smart FMS werkt met een technisch team dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van online maatwerk software / applicaties. Onze mensen zijn goed opgeleid, hebben al jaren ervaring in het ontwikkelen van software op maat en zijn daardoor echte professionals. Geen uitdaging is voor hen te hoog gegrepen. Zij ontwikkelen verschillende soorten maatwerksoftware. Denk bijvoorbeeld aan backoffice applicaties, mobiele apps en vele andere maatwerk oplossingen. Onze ontwikkelaars zorgen dat maatwerk software ook echt maatwerk is, aansluit op uw organisatie en werkwijze en precies doet wat u verlangt. 

 

Software ontwikkeling op maat

Voor veel merken is Smart FMS reeds een technologiepartner voor slimme software ontwikkeling en applicatiebeheer. Een innovatieve partner die met u meedenkt en kwalitatief hoogwaardige webapplicaties en mobiele apps op maat ontwikkelt. De mobiele apps van iPhone, Android en Windows Phone worden vaak gekoppeld aan web based systemen. Onze ontwikkelaars doen waar ze goed in zijn: slimme en duurzame online maatwerk software ontwikkelen en onderhouden.

 

Werkwijze software ontwikkelen

De ontwikkelaars van Smart FMS werken altijd volgens een heldere processtructuur. Wel zo helder voor u en voor ons. Goede communicatie met u is voor het ontwikkelen van maatwerk software een must. Daarom zullen wij samen met u de te nemen stappen in het project afstemmen. Wij zorgen dat u precies weet in welke fase de ontwikkeling is en wat er nog aan de maatwerk applicatie gedaan moet worden.
  Het ontwikkelen van online maatwerk software / applicaties

 
   
 
     


 

Onze professionals zitten graag met u aan tafel
Zij kunnen u perfect adviseren wat de beste maatwerk oplossing is

Maak vrijblijvend een afspraak onder het genot van een kopje koffie

Maak een afspraak
 
   

De juiste organisatie voor maatwerk software


Vaak zijn standaard software oplossingen niet helemaal geschikt voor uw organisatie. Eén van de specialiteiten van Smart FMS is daarom het aanpassen van standaard software tot en met het compleet ontwikkelen van uw unieke applicatie waardoor u het beste rendement kunt halen. Of het nu gaat om een website, webshop, intranet, backend applicatie of een mobiele app, uw persoonlijke ideeën en wensen worden door onze mensen vakkundig vertaald naar software op maat.
 

Smartfms_maatwerk_applicatie