Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
 
 

Trainingen


De trainingen maken onderdeel uit van de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers.
Het laat zien of de klant de benodigde kennis in huis heeft om haar klanten op een professionele manier van dienst te zijn.
 
 


 
   

Basis Certificering Financieel Beheer

De Basis Certificering is een eendaagse verplichte training, in company bij de klant, om de professional een vliegende start te laten maken met financieel beheer voor cliënten. Een ervaren trainer zal de basis functionaliteiten van de software Smart FMS Financieel Beheer uitleggen. Hoe je nieuwe dossiers aanmaakt, administratieve processen uitvoert en al het overige wat nodig is om snel als professional aan de slag te kunnen.
 
Voor wie
De software is ontwikkeld voor gemeenten, maatschappelijk werk, bewindvoering, schuldhulpverlening, inkomensbeheer, budgetbeheer, financieel coaching, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, dak- en thuislozen en overige zorg & welzijn doelgroepen die op één of andere manier temaken hebben met cliëntgelden.
 
Duur Eendaagse training
Kosten € 650,- voor € 575,- ex. btw. per cursist (incl. deelname certificaat) *
  Vanaf 4 cursisten is er een vast dagtarief tot een maximum van 8 cursisten.
   


 
   

Training op maat

Werkt u al met de software van Smart FMS en heeft u vragen of ondersteuning nodig, dan is het handig om een training op maat te nemen. Tijdens deze training, in company bij de klant, bent u in uw eigen online omgeving aan het werk en worden al uw vraagstukken behandeld. Knelpunten en vragen zullen uitgebreid door onze consultants beantwoord worden.

U kunt deze training bijvoorbeeld gebruiken om uw eigen Smart FMS omgeving te (her)inrichten voor een efficiënter en effectiever gebruik, inregelen van het systeem, uitleg van specifieke onderdelen en modules of de beweging van informatie te stroomlijnen.
 
Duur Hele dag
Kosten € 750,- ex. btw.
   


 
   
* We gaan uit van maximaal 8 cursisten per training. Zijn er meer dan 8 cursisten, dan kan het zijn dat er een extra datum gepland wordt. Alle tarieven zijn exclusief BTW. De betaling van de opleiding zal 2 weken (14 dagen) voor aanvang worden geïncasseerd door middel van automatisch incasso of dient minimaal 2 weken voor aanvang van de cursus op onze rekening te staan. Kosteloze annulering is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de opleiding. Bij annulering vanaf 2 weken voor aanvang van de opleiding wordt 50% van de opleidingskosten gerestitueerd. Annulering dient te allen tijde schriftelijk of per e-mail te geschieden, waarna u hiervan een bevestiging ontvangt. Bij verhindering is het ook mogelijk een vervanger te sturen. In dat geval wordt er € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Wanneer u zonder afmelding niet op de opleiding verschijnt, zal er geen restitutie plaatsvinden.


 
   
  

Leer optimaal werken met de online software van Smart FMS

Schrijf u in voor een training

Inschrijven voor training