Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
 
 

Trainingen


De trainingen maken onderdeel uit van de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers.
Het laat zien of de klant de benodigde kennis in huis heeft om haar klanten op een professionele manier van dienst te zijn.
 
 


 
   

Trainingen

Een ervaren trainer zal de functionaliteiten van de software, in company bij de klant, uitgebreid uitleggen. In een training leer je onder andere hoe je nieuwe dossiers aanmaakt, betalingen uitvoert en verwerkt, administratieve processen uitvoert en al het overige wat nodig is om snel als professional aan de slag te kunnen. Ook zijn trainingen perfect om te verdiepen in specifieke modules binnen de software. Bij implementatie van de software is deze verplicht voor gebruikers die zich bezig houden met de financiën van cliënten.

Voor wie
De software is ontwikkeld voor bewindvoering, schuldhulpverlening, inkomensbeheer, budgetbeheer, gemeenten, maatschappelijk werk, financieel coaching, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, dak- en thuislozen en overige zorg & welzijn doelgroepen die op één of andere manier temaken hebben met cliëntgelden.
 
Duur Eendaagse training
Kosten € 650,- ex. btw. per deelnemer (incl. deelname certificaat) *
  * Vanaf 4 cursisten is er een vast dagtarief tot een maximum van 8 cursisten.
   


 
   

Consultancy

Werkt u al met de software van Smart FMS en heeft u vragen of ondersteuning nodig, dan is het handig om een consultdag af te nemen. Tijdens deze dag, in company bij u op de werkvloer, bent u in uw eigen online omgeving aan het werk en worden al uw vraagstukken behandeld. Knelpunten en vragen zullen uitgebreid door onze consultants beantwoord worden. Ook als het gaat om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

U kunt deze dag bijvoorbeeld gebruiken om uw eigen Smart FMS omgeving te (her)inrichten voor een efficiënter en effectiever gebruik, inregelen van het systeem, uitleg van specifieke onderdelen en modules of de beweging van informatie te stroomlijnen.
 
Duur Hele dag
Kosten € 850,- ex. btw. voor 2 personen*
  * Meerdere personen mogen deelnemen (uitsluitend in overleg), waarbij een maximum van 8 personen wordt gehanteerd met een meerprijs van € 125,- per persoon.