Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  •   Home
 
 

Introductie 3e generatie,
een nieuwe dimensie


Met trots presenteren wij u het geheel nieuwe Smart FMS. Een nieuwe engine, interface, functionaliteiten en modules. Slimme oplossingen die direct resultaat opleveren en uw bedrijf succesvol maken. Denk daarbij aan kostenbesparing en productiviteitsverhoging. 
 
Vanwege de impact die deze introductie teweeg zal brengen, dat het gaat om een geheel nieuwe generatie en omdat de ontwikkeling van Smart FMS twaalf en een half jaar geleden is begonnen, hebben wij besloten hiervoor een speciale dag te organiseren. Het is dan ook van groot belang om u zich hiervoor aan te melden door middel van het aanmeldingsformulier onderaan de pagina.
   
 
 

Volledig nieuwe interface


De nieuwe interface is gebaseerd op suggesties en feedback welke we ontvangen hebben van onze klanten via workshops, wensenlijst, interviews met gebruikers en observaties van gebruikers. Het is ontworpen om een betere gebruikerservaring te beleven met een sterke focus op gebruikers interactie en doelgeoriënteerde taken.

We willen de software van Smart FMS eenvoudig, modern en aantrekkelijk maken. Een product waarin u de bedrijfsprocessen kunt herkennen waarbij u zelf elke dag betrokken bent.

release90_clientindex_toen_naar_nu
 
 


   

Uw eigen cliëntindex


De cliëntindex is geheel vernieuwd. De opbouw is volledig dynamisch en u kunt vanaf nu zelf uw cliëntweergave configureren. Dat wil zeggen dat u binnen een vooraf aangegeven stramien zelf bepaalt welke cliëntinformatie u in het overzicht wilt tonen. 
 
De cliëntinformatie in de cliëntindex is aangepast en uitgebreid. In één oogopslag beschikt u over belangrijke informatie zoals: taken, signaleringen, notities, documenten, correspondentie e.d. 
 
Rechts bovenin de pagina vindt u snelkoppelingen om eenvoudig een nieuwe cliënt toe te voegen, taken aan te maken, notities te plaatsen en meer.
 
 

Voorschotten


Soms is het noodzakelijk om cliënten een voorschot te geven. De continuïteit van de organisatie mag hierdoor nooit in gevaar komen. Belangrijk is dan wel dat de registratie hiervan duidelijk is. Hoeveel voorschotten zijn er gegeven, wat is het totale saldo aan voorschotten, wat is er inmiddels terugbetaald en wat staat er bijvoorbeeld nog open. Hierdoor wordt ook voorkomen dat cliënten worden afgesloten zonder dat zij de verplichting naar de organisatie hebben voldaan.
  release90_voorschotten
 
 
 

Meer dan digitale archivering


Met Smart FMS Digitaal Dossier worden zowel de papierstroom als de digitale informatiestroom opgeslagen en beheerd in één centraal document management systeem. De documenten in het digitaal dossier zijn geïntegreerd in de bestaande informatievoorziening van Smart FMS. De volledig geïntegreerde mogelijkheden zullen leiden tot grote voordelen die voor iedere organisatie op den duur onmisbaar zullen zijn. 
 
Smart FMS biedt hierin twee oplossingen. De mogelijkheid om een document rechtstreeks in het dossier van de cliënt te swipen en gescande documenten te mailen naar een centrale postkamer met OCR en herkenningsmethodiek voor automatische archivering.  
 
Nadat documenten in het Digitaal Dossier zijn ingelezen, worden ze automatisch of handmatig van zoek kenmerken voorzien en opgeslagen. Door deze zoekkenmerken te combineren met full-text-retrieval, ieder woord of getal, kan een document ook snel worden teruggevonden.
 
 

Diverse wijzigingen


Continu worden, op basis van opgedane ervaringen uit het veld, vernieuwingen en innovaties toegepast zodat de techniek aansluit bij de modernste opvattingen van de tijd. We luisteren goed om zeker te weten dat onze dienstverlening onze klanten echt ondersteunt in hun ambities.  
 
Ook nu weer zult u veel wensen uit de wensenlijst verwerkt zien. Soms wensen die niet direct zullen opvallen maar zeker wel zorgen voor meer gebruiksgemak, tijdswinst of kostenbesparing. Alles met als doel de kwaliteit te verbeteren.  
 
Deze wijzigingen zijn terug te vinden bij taakbeheer, bulk facturatie, R&V rapportage, schuldhulp, notities, signaleringen, correspondentie, accorderen en nog veel meer.
 
 


De visie en doelstellingen van onze productmanager


Twaalf en een half jaar geleden werden we de internetcowboys genoemd. Een nieuw idee en andere visie binnen een bestaande markt. Niet alleen de invoer van het werken met gepersonifieerde cliëntrekeningen, het voeren van controlemethodieken en signaleringen, maar zeker ook de bijdrage aan de professionalisering van de markt, transparantie, betrouwbaarheid en het streven naar zelfredzaamheid van de cliënt zorgde voor een hoop opschudding.

Nu twaalf en een half jaar later brengt Smart FMS de markt nog steeds in beweging en zorgt zij ervoor dat de kwaliteit van financiële zorgverlening verbetert en de kosteneffectiviteit wordt verhoogd.
 
Ik ben trots om als productmanager deel te mogen nemen aan een team van professionals die al hun talenten, kwaliteiten en passie inzetten om de meest hoogwaardige technologische innovaties te ontwikkelen die sociale veranderingen teweegbrengen. Lees meer...


Dennis van der Lely
Productmanager

 
 
 

De volgende update...


Benieuwd naar de volgende update? Houdt onze roadmap in de gaten en volg ons op Facebook. Zo blijft u altijd op de hoogte en weet u precies wat er nog komen gaat!
 

Blijf op de hoogte


Aanmelden voor onze nieuwsbrief of volg ons via onze social media kanalen
Ga naar onze Facebook pagina Ga naar onze Twitter pagina Ga naar onze Google Plus pagina