Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  • Home
  •     //    Nieuws
  •         De 3e generatie, een nieuwe dimensie
 

De 3e generatie, een nieuwe dimensie

     
ICT wordt alleen maar belangrijker. De markt vraagt om efficiëntere zorgverlening, de technologische mogelijkheden om dat te bereiken blijven groeien. Steeds meer van onze klanten ervaren dat goede ICT zich dubbel en dwars terug betalen. Dat betekent niet dat wij nu achterover kunnen leunen, want de markt verandert continu. Smart FMS werkt anno 2014 efficiënt en veilig, maar over twintig jaar gaat dat ongetwijfeld nog efficiënter en nog veiliger. Zonder slimme ICT is dat denk ik niet te realiseren. Productontwikkeling is dan ook niet alleen wensen van klanten uitvoeren maar zeker ook het volgen van een gedegen plan voor in de toekomst.
 
Onze klanten worden steeds professioneler en hebben behoefte aan gedegen software waar zij mee vooruit kunnen. Continu worden, op basis van opgedane ervaringen uit het veld, vernieuwingen en innovaties toegepast. Om synchroon en gecoördineerd verder te kunnen ontwikkelen, is het van belang om van tijd tot tijd de technologie onder de loop te nemen en aan te passen aan nieuwe standaarden.
 
De, inmiddels 3e generatie, financieel beheer software van Smart FMS zorgt voor een nieuwe dimensie om verder te innoveren en de volgende stap te gaan maken. Onze software zal organisaties in beweging brengen en ervoor zorgen dat de kwaliteit van financiële zorgverlening verbetert en de kosteneffectiviteit wordt verhoogd. Wij geloven erin dat organisaties nog succesvoller kunnen worden met de mogelijkheden die versie 9.0 biedt. Wij willen onze klanten en partners actief meenemen naar het beste wat Smart FMS te bieden heeft.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat kwalitatief hoogstaande ICT als Smart FMS, met de beschikbaarheid, performance en veiligheid die u mag verwachten, het verschil maakt tussen falen en succes. En het succes van onze klanten is dat wat ons drijft.
 
Techniek alleen voorziet niet in de behoeften van organisaties. Alleen intelligente mensen maken van techniek een echte oplossing. Een solution is altijd een samenspel van de meest innovatieve technieken en de daadkracht en kennis van mensen. De specifieke behoeften en wensen van onze klanten zijn hierbij altijd ons uitgangspunt. Ik ben blij te mogen werken met professionals met verstand van zaken en de juiste mentaliteit, die de beste oplossingen voor onze klanten realiseren. Wij zijn pas succesvol als onze klanten succesvol zijn.
 
Smart FMS wil zich niet onderscheiden op prijs maar zet zich vol in op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarmee onderscheiden we ons tegelijkertijd van onze concurrenten, die vaker denken vanuit hun product en niet op basis van wat ze oplossen en de toegevoegde waarde voor uw organisatie, waarbij de kwaliteit varieert van goed tot absoluut slecht en van modern tot hopeloos verouderd. Onze filosofie is dat we als toonaangevend bedrijf willen laten zien waar we goed in zijn en van onze klanten die onze software gebruiken echte superieuren maken.
 
Mijn persoonlijke doel is om ervoor te zorgen dat de bestaande Smart FMS klanten zó tevreden zijn dat ze nog meer diensten en service gaan afnemen en iedereen vertellen dat Smart FMS awesome is, waardoor Smart FMS top of mind is.

Ga naar de derde generatie, release 9.0

Dennis van der Lely
Productmanager Smart FMS
  mailing-release-90
     
 

Demonstratie


Ontdek de eenvoud van de software en het gebruiksgemak tijdens een demo.
 Vraag een demo aan