Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  • Home
  •     //    Nieuws
  •         Smart FMS release 8.4
 

Smart FMS release 8.4 
   

Nieuwe Release


Module correspondentie
Omdat gebruikers dagelijks bezig zijn met het creëren van documenten voor persoonlijke en bedrijf kritische correspondentie, heeft Smart FMS het proces van correspondentie nóg dynamischer, overzichtelijker en efficiënter gemaakt. Door de toepassing van nieuwe technologieën kunnen klanten meer tijd besparen en hun kosten terugdringen.Deze technische ontwikkeling combineert de kracht van individuele correspondentie op basis van slimme templates en ingevoerde gegevens met e-mailing.
Met de dynamische correspondentie module van Smart FMS zijn documenten niet alleen meer ondersteunend aan processen, maar maken ze deel uit van de gehele keten van dienstverlening. Een juiste adressering en archivering zijn daarbij cruciaal en door deze nieuwe ontwikkeling geborgd. 

Aangemaakte en verstuurde correspondentie, zoals contracten, schuldvoorstellen, afspraakbevestigingen etc., die betrekking hebben op een cliënt, worden dankzij de interactieve correspondentie manager automatisch aan het cliëntdossier toegevoegd en zijn van daaruit direct oproepbaar.

De professionalisering van klanten zorgt voor een toenemende behoefte naar uniformiteit en ondersteuning bij de vervaardiging van correspondentie. Doordat de module correspondentie gebaseerd is op browsertechnologie en volledig geïntegreerd is, is deze snel inzetbaar en eenvoudig te beheren. Deze vernieuwing zorgt voor tijdwinst, uniformiteit en een efficiënte uitvoering van correspondentie.

De lancering
De nieuwe module zal op vrijdag 29 november 2013 om 16.00 uur worden geupload. Tijdens deze werkzaamheden zal Smart FMS tijdelijk niet beschikbaar zijn. De werkzaamheden kunnen via het platform Twitter gevolgd worden. In de gebruikers community kan een uitgebreide handleiding worden geraadpleegd. De update duurt uiterlijk  tot maandag 2 december 07.00 uur.

Module facturatie
Natuurlijk kunt u op verschillende manieren factureren: bijvoorbeeld met Word of Excel. Maar met de module facturatie van Smart FMS worden al uw facturatie wensen in één keer vervuld. U bespaart hierdoor veel tijd en kosten.

Naast de financiële voordelen kan factureren met Smart FMS meer voor u betekenen. Door het op de juiste wijze toepassen van uw factuur lay-out met uw eigen logo, kunt u uw klanten op persoonlijke wijze benaderen. U benadrukt de professionaliteit en vooruitstrevendheid van uw organisatie en maakt op uw klanten een betrouwbare indruk.

Debet facturen, creditfacturen, verzamelfacturen, debiteurenbeheer, vaste- en proforma facturen. De facturen worden automatisch aangemaakt op basis van de aanneemsom, termijnfacturen of uren en kostenboekingen. U kunt direct aan de slag met een van de beschikbare layouts. Facturen kunnen desgewenst ook direct per email verstuurd worden.

Door overzichtelijke rapportage mogelijkheden ziet u precies van wie u nog geld krijgt. Om trage betalers op adequate wijze "van dienst te zijn" is de aanmaningsfunctie een onmisbaar onderdeel.

Digitalisering facturatie
Er wordt verwacht dat binnen vijf jaar meer dan 60% van de facturen digitaal verstuurd zal worden. Creëer een paperless office voor uw administratieve medewerkers. U bespaart niet alleen tijd en verzendkosten, maar u spaart ook het milieu!

Workshop
Voor klanten die op de hoogte willen blijven van de vele mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen van de online software, organiseert Smart FMS weer een GRATIS workshop. Deze keer is het een gecombineerde workshop die zal gaan over de facturatie- en correspondentiemodule. Na afloop van de workshop wordt u een deelname certificaat toegezonden.

Datum en inschrijving workshop
De workshop wordt gegeven op het kantoor te Nijkerk. Wij gaan er vanuit dat er per organisatie één persoon de workshop zal volgen. Wilt u met meer personen komen, dan raden wij u aan hierover contact op te nemen met onze Service Desk. U kunt een keuze maken uit één van de genoemde data. Maak, in verband met de lunch, uw voorkeur bekent via het e-mailadres: servicedesk@smartfms.nl

Dinsdag 10 december 2013
Donderdag 12 december 2013
Maandag 16 december 2013
Dinsdag 17 december 2013

Workshop van 09:00 uur tot 12:30 uur
Lunch van 12:30 uur tot 13:00 uur
Vragen stellen van 13:00 uur tot 14:00 uur
   


 
   
 

Demonstratie


Ontdek de eenvoud van de software en het gebruiksgemak tijdens een demo.
 Vraag een demo aan