Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  • Home
  •     //    Nieuws
  •         Schuldhulp Monitor
 

Schuldhulp Monitor

     
Leden van de brancheorganisatie voor professionele schuldhulpverlening en sociale kredietverlening (NVVK) worden geacht gegevens aan te leveren voor de SHV Monitor. Dit is een informatiesysteem waar gegevens in opgeslagen worden ten behoeve van het verloop van de schuldhulpverlening, waar u de schuldhulpverlening informatie van uw eigen organisatie mee kan vergelijken en bijdragen bij de totstandkoming van de jaarcijfers van de NVVK. Omdat de informatie in de SHV Monitor iedere maand wordt geüpdate, worden ontwikkelingen in het werkveld en uw eigen organisatie snel inzichtelijk. Ook wordt de SHV Monitor gebruikt voor de gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld gerechtsdeurwaarders.
 
Smart FMS heeft de module schuldhulp monitor in nauwe samenwerking met de ontwikkelaar van de SHV Monitor, het onderzoeks- en adviesbureau KWIZ, ontwikkeld. Deze module zorgt ervoor dat gegevens met betrekking tot de schuldhulpverlening, eventueel automatisch, worden vastgelegd en volgens de protocollen en rapportages van de NVVK, eventueel geanonimiseerd, verstuurd kunnen worden naar de SHV Monitor.
 
Via de autorisatie kunt u zelf de schuldhulp module activeren en bepalen wie toegang heeft of niet. Voor meer informatie kunt u ook de handleiding raadplegen in onze klantenportal of contact opnemen met onze Service Desk.
  shv_monitor_smartfms
     
 

Demonstratie


Ontdek de eenvoud van de software en het gebruiksgemak tijdens een demo.
 Vraag een demo aan