Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  • Home
  •     //    Nieuws
  •         Rekening en Verantwoording volgens Quality With Care
 

Rekening en Verantwoording volgens Quality With Care 
   

Rekening en Verantwoording module


Smart FMS is de afgelopen periode druk bezig geweest met de ontwikkeling van de nieuwe module Rekening en Verantwoording. De nieuwe module dient te worden gebruikt om rapportages uit te brengen naar o.a. de Rechtbank.

Het echte “nieuwe” zit hem niet in een andere indeling, de opmaak en duidelijke bijlage, maar in de toevoeging van het watermerk en de beveiliging van het document. Natuurlijk is het belangrijk dat het document duidelijk en overzichtelijk is, maar wat volgens ons nog veel belangrijker is, is dat het betrouwbaar is.

In het verleden werd Smart FMS wel eens geconfronteerd met de discussie over de betrouwbaarheid van de financiële informatie in de Rekening en Verantwoording Rapportage. Na onderzoek bleek tot op heden dat de gegevens in de rapportage verschillend waren met die in de online software Smart FMS. Gebruikers wijzigden bijvoorbeeld eerst de financiële gegevens in Excel of Word, buiten het systeem om, alvorens deze aan te leveren bij de rechtbank. 

Om in de toekomst discussies te voorkomen en de betrouwbaarheid van de financiële gegevens in de Rekening en Verantwoording Rapportage, volgens ons Keurmerk Quality With Care, te kunnen garanderen, heeft Smart FMS de rapportage voorzien van het logo Smart FMS, een watermerk en id-code. Mochten er in de toekomst zaken zijn die uitgezocht moeten worden en te maken hebben met de Rekening en Verantwoording Rapportage, dan zullen wij deze alleen in behandeling nemen indien ons het originele pdf document ter beschikking wordt gesteld.

Het is nog steeds mogelijk om de rapportage te downloaden in Excel en/of Word. Als je hierin aanpassingen maakt waardoor de gegevens in de online software Smart FMS voor professionals niet meer overeenkomen, dan is er geen achteraf controle meer mogelijk.

Wij zijn ervan overtuigd dat steeds meer organisaties, rechtbanken en wellicht klanten zullen vragen naar het originele pdf document met watermerk en waarde hechten aan de betrouwbaarheid van de financiële gegevens en daarmee ook de software waar de professional gebruik van maakt.

Sommige klanten, banken en beleidsmakers hebben nu al gevraagd of het ook mogelijk is om overige rapportages en overzichten, zoals het saldo overzicht e.d., in deze nieuwe materie mee te nemen.
  quality_with_care


 
   
 

Demonstratie


Ontdek de eenvoud van de software en het gebruiksgemak tijdens een demo.
 Vraag een demo aan