Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  • Home
  •     //    Nieuws
  •         Professionalisering van de markt
 

Professionalisering van de markt 
   

Professionalisering van de markt


Ik weet zeker dat we het met elkaar eens zijn dat de professional van vandaag en morgen andere vaardigheden, kennis en competenties nodig heeft. De markt is volop in beweging en dat vraagt om een heel andere aanpak en werkwijze van zorgverlening. Natuurlijk speelt de kredietcrisis daarbij een grote rol. Dit zorgt ervoor dat de professionalisering van de branche van financiële zorgverlening in een stroomversnelling terecht is gekomen.

Professionalisering zorgt ervoor dat organisaties te maken krijgen met een vergroting van de markt en een meer klantspecifieke aanpak.

Praktische voordelen van professionalisering zijn uiteindelijk beter omschreven functieprofielen, heldere en korter processen en procedures, kleinere foutmarge en lager aantal klachten. Een zorgvuldige inzet van middelen, marktvergroting, sterkere concurrentiepositie, duidelijke doelstellingen, bruikbare managementrapportages, eensgezinde medewerkers en betere relaties met belanghebbenden, zoals opdrachtgevers en cliënten zijn het gevolg.

Professionalisering kent ook een keerzijde. Het kan voor sommige eerder een belemmering zijn dan stimulering. Het vraagt natuurlijk ook wat van de organisatie en verandering kost energie. Dat organisaties praten over professionalisering is goed, maar nu moet er concreet werk gemaakt worden van eigen ontwikkelingen. Bovendien kost professionalisering altijd tijd en energie en grijpt in op strategie, structuur, instrumenten en natuurlijk de professional zelf. De angst voor verandering moet dan eerst worden overwonnen om de slag naar professionalisering maximaal uit te nutten.

Professionalisering is noodzakelijk en zal een duidelijk onderscheidt maken tussen de verschillende organisaties en professionals in de markt. Smart FMS is blij dat haar klanten de uitdaging aangaan om nu echt handen en voeten te geven aan professionalisering. Daar waar het kan, zal zij zoveel mogelijk middels haar software proberen te stimuleren.
   


 
   
 

Demonstratie


Ontdek de eenvoud van de software en het gebruiksgemak tijdens een demo.
 Vraag een demo aan