Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  • Home
  •     //    Nieuws
  •         Nieuwe WSNP software
 

Nieuwe WSNP software 
   

WSNP module


Vanaf afgelopen maandag 24 juni is in het online platform Smart FMS de nieuwe WSNP module beschikbaar gesteld. De regelgeving en werkwijze omtrent de WSNP is enorm veranderd. Het oude WSNP formulier is per 1 juli 2013 komen te vervallen. Wel kan de historie nog worden geraadpleegd, maar daar kunnen geen wijzigingen meer op gedaan worden. 

Om toegang te krijgen tot de nieuwe WSNP module is voor de veiligheid een PKI-certificaat (servercertificaat) vereist. Een certificaat is een computerbestand dat fungeert als een digitaal paspoort voor de eigenaar van dat bestand. Dit certificaat dient aan een aantal voorwaarden te voldoen, de belangrijkste is dat het een OverheidsIdentificatieNummer (OIN) bevat en dat het een servercertificaat is. Voordat er gebruik gemaakt kan worden van de nieuwe modellen, moet bij de Raad de gegevens van een PKIoverheid-certificaat (servercertificaat) geregistreerd worden. Met behulp van algemene PKI-certificaten is de informatie die personen en organisaties over het internet sturen, op een hoog niveau beveiligd. PKIoverheid-certificaten bieden aanvullende zekerheden. Een digitaal certificaat van PKIoverheid (Public Key Infrastructure voor de overheid) waarborgt op basis van Nederlandse wetgeving de betrouwbaarheid van informatie-uitwisseling via e-mail, websites of andere gegevensuitwisseling. Het certificaat is 3 jaar geldig.

Smart FMS heeft voor al haar gebruikers dit PKI-certificaat verzorgd. Dit houdt in dat alle gebruikers van Smart FMS zonder problemen de module van de WSNP kunnen benaderen. Op jaarbasis is dit voor onze gebruikers een minimale besparing van € 300,00 aan extra kosten.
Onder het kopje "Handleiding" in de community is een uitgebreide beschrijving terug te vinden met betrekking tot de WSNP module. Informatie omtrent de regelgeving is terug te vinden op http://www.wsnp.rvr.org .
  WSNP


 
   
 

Demonstratie


Ontdek de eenvoud van de software en het gebruiksgemak tijdens een demo.
 Vraag een demo aan