Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
  • Home
  •     //    Nieuws
  •         Meer Financiële Zorg voor minder geld
 

Meer Financiële Zorg voor minder geld 
   

Meer Financiële Zorg voor minder geld


Eenvoudig het digitaliseren van de financiële gegevens van cliënten en het overnemen van de financiële verantwoordelijkheid is geen sleutel tot succes op de lange termijn. Om goede financiële zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te houden, zijn slimme oplossingen en een andere manier van denken noodzakelijk.

Financiële zorginstellingen zien inmiddels de potentie van IT en informatie. Zij zien in dat de dienstverlening steeds complexer en professioneler wordt en dat IT een belangrijke rol speelt. Vooral wanneer het gaat om de zelfredzaamheid en onafhankelijkheid van mensen.

Innovatieve oplossingen zijn noodzakelijk om efficiënter en effectiever te werken en de financiële zorg op alle fronten, procedureel en financieel, te verbeteren. Vernieuwing zit in het creëren van oplossingen. Smart FMS zorgt ervoor dat zorgprofessionals hun kostbare tijd daadwerkelijk kunnen besteden aan de financiële zorg van de aan hen toevertrouwde cliënten.

Smart FMS biedt een oplossing die verder gaat dan alleen het digitaliseren van financiële gegevens. Ons idee is dat een cliënt een actieve rol moet krijgen binnen zijn eigen financiële zorgproces. Een beter gefaciliteerde financiële zorgverlening zorgt immers voor tijdwinst, zodat zorgverleners zich kunnen focussen op die cliënten die meer ondersteuning of hulp nodig hebben. Wij zijn van mening dat de toekomst van ICT in de financiële zorg niet zit in meer van hetzelfde, maar in slimmer werken en mensen stimuleren.

Met smart FMS zijn alle gegevens altijd en overal beschikbaar voor medewerkers, opdrachtgevers en cliënten en worden zij optimaal ondersteund in het financiële zorgproces. Smart FMS zorgt voor een efficiënte organisatie met focus op zorg, omdat procedures en administratieve handelingen geborgd worden door smart FMS. Met smart FMS gebeurt er meer voor minder geld. Dat is waar de financiële zorg naar op zoek is.

Smart FMS adviseert en ondersteunt zorgorganisaties bij de professionalisering van hun financiële zorgverlening.
   


 
   
 

Demonstratie


Ontdek de eenvoud van de software en het gebruiksgemak tijdens een demo.
 Vraag een demo aan