Feedback 
 
 Graag ontvangen we uw algemene indruk van de website smartfms.nl 
 
 
     
 
 
 We zijn erg benieuwd hoe wij onze website en dienstverlening kunnen verbeteren.
Wij danken u voor uw feedback.
 
 
  
 
 
Verzenden
 
   
 
 
 
 Bedankt 
 
 Uw feedback is succesvol verzonden 
 
 
Sluiten
 
   
 
 
 
 
 

Smart FMS API


De wereld van cliëntbeheer en financieel beheer is sterk veranderd. Er wordt steeds meer geautomatiseerd
en klanten willen het liefst alles geïntegreerd in één totaal oplossing.
 
 


 

Waarom partner worden

Onze klanten zijn op zoek naar zekerheid en betrouwbare business partners waarop zij kunnen rekenen. Ze vragen gebruikersvriendelijke online oplossingen die hen ondersteunen in gebruiksgemak, waarbij gegevensopslag en security feilloos is geregeld. Het doel van dit programma is een win-win situatie voor alle partijen.

 
   

Hoe wordt u partner?

 

Stap 1: registratie

Biedt met de Smart FMS API meerwaarde aan uw klanten met uw eigen software en meldt u zich vandaag nog aan. Geef ons een beeld van de meerwaarde van uw bedrijf en dat wat u aanbiedt.

Aanmeldformulier voor de Smart FMS API
Bekijk ook onze Smart FMS API voorwaarden
   

 
   

Stap 2: uitnodiging

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier zal Smart FMS u kwalificeren. Wanneer de kwalificatie positief is bevonden, wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek geeft u een demo van uw software oplossing en wordt er meer ingegaan op de wederzijdse belangen van partijen, gegevens uitwisseling en technische (beveiliging) aspecten.

Zaken zoals OWASP Top 10, ISO 27001 (informatiebeveiliging van persoonsgegevens) en PEN testing, komen hierbij aan de orde. Smart FMS doet er alles aan om het risico op onvolkomenheden in de vorm van criminaliteit uit te sluiten. Wanneer zij vatbaar zou zijn, dan geldt dat ook voor uw bedrijf, uw klanten en de overige partners van Smart FMS.

   

 
   

Stap 3: screening

Na stap 2 zal er een screening plaatsvinden op basis van betrouwbaarheid, continuiteit, veiligheid en haalbaarheid. 
   

 
   

Stap 4: bouwen

Smart FMS geeft u de bouwstenen voor de ontwikkeling van de koppeling met uw software oplossing middels onze API. Tijdens het bouwen kunt u gebruik maken van een testlicentie van onze applicatie.

Lukt het niet, dan kan Smart FMS u technische ondersteuning bieden tegen vergoeding van het vastgestelde uurtarief.
   

 
   

Stap 5: testen

Klaar met bouwen? Dan zal Smart FMS kijken of het aan onze wensen voldoet. Dit doen we bij ons op kantoor tijdens de review. We voeren een implementatiecheck en een marketingcheck uit. Als we daar tevreden over zijn, kunt u door naar de implementatiefase.
   

 
   

Stap 6: demo

Is stap 5 achter de rug en voldoet het aan onze wensen? Dan bent u klaar voor een demo. Dat kan bij ons op kantoor of via een online meeting. Wanneer de demo een succes is, dan publiceren wij de app voor u. Wij wensen u veel succes!